فرمول ساده آموزش باقلوای گردویی خانگی مخصوص عید نوروز

8 اسفند 1391
در این مطلب میخوایم یک مطلب تهیه غذا مخصوص از سری موارد تفریحی و سرگرمی برای شما ارائه دهیم
فرمول ساده آموزش باقلوای گردویی خانگی مخصوص عید نوروز
باقلوای خانگی مهارتهای زیادی لازم دارد ودرذ اینجا ما بطریق خیلی ساده آموزش باقلوا را برای عید نوروز آموزش دادیم


ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر، آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید…

مواد لازم:
۵۰۰ گرم آرد بسیار نرم و مناسب شیرینی‌پزی

۳ عدد تخم‌مرغ
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
ماست ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲۰۰ گرم
گردو ۵۰۰ گرم
نمک به‌مقدار کم

مواد لازم مورد نیاز شربت :
۴ پیمانه شکر

۵ پیمانه آب

یک قاشق‌خوری آب لیمو
طرز تهیه|آماده کردن
اول
شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر، آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید.
آرد، تخم‌مرغ ، شیر ، روغن مایع، نمک و ماست را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر آماده شود. خمیر را به شکل یک توپ در آورده و روی آن را بپوشانید. به‌مدت نیم ساعت اجازه دهید خمیر بماند. خمیر را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید. روی تخته یا یک میز آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید. نازکی خمیر باید مانند یک کاغذ باشد. سپس ۵ خمیر باز شده را در سینی که قبلاً چرب کرده‌اید قرار دهید. روی هر خمیر را با کره چرب کنید.
گردوی خرد‌شده را روی خمیر‌ها بپاشید تا در تمام سطح خمیر به ‌صورت یک دست پخش شود. بعد ۵ خمیر بعدی را باز کرده و روی گردوها قرار دهید. بعد از آن روی هر خمیر کره بمالید. در انتهای با کارد بسیار تیزی خمیرها را به‌صورت لوزی بریده و ظرف را به‌مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۳۰۰ درجه‌ی فارنهایت یا ۱۵۰درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.
برای مشاهده مطالب بیشتر درا ین زمینه به این سایت مراجعه کنید. فان لینک باکس 69,سایت تفریحی,تفریحی

ارسال دیدگاه

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم